search

Kućni sajam kao okidač ekspresnog rasta

U svom portfelju imate niz kvalitetnih brendova kojima rukovode zanimljivi, i u društvu priznati ljudi, a vaši kupci dolaze iz različitih slojeva društva i pozicionirani su diljem Lijepe naše? U tom slučaju, organizacija kućnog sajma za vas treba biti „paket obvezne opreme“ jer povezivanjem jedne i druge skupine ljudi ostvarit ćete rast kojeg nikad niste očekivali. Zašto smo toliko sigurni u naše riječi?

A picture is worth a thousand words. An interface is worth a thousand pictures.

Izuzev činjenice da je organizacija evenata jedna od naših osnovih usluga, u tvrtkinom CVu imamo ispisanu „povijest“ organizacije kućnih sajmova i svaka od tih tvrtki u svom marketing planu pod rubriku „must have“ stavlja upravo kućni sajam. Razlog tolikog naglaska na ovaj event leži u činjenici da prvotno navedenim stranama dajete na važnosti i odvajate vlastite resurse kako biste odmaknuli ljude od svakodnevnog „uredskog“ posla. Upravo te strane dovele su vas do sadašnje pozicije, a već nakon prvog kućnog sajma, shvatit ćete koliko oni drže do vas.

Once the product’s task is known, design the interface first; then implement to the interface design.

Uz mnogobrojne aktivnosti koje tvrtka IDEA4U s radošću priprema svakom svom klijentu, poseban naglasak dajemo personaliziranom odnosu i maksimalnoj predanosti svakom posjetitelju. Na takav način, vi ostvarujete najveći benefit, a ukoliko zajedničkim snagama ukomponiramo i određene prodajne aktivnosti, kućni sajam će u vašoj bilanci na kraju godine biti pravi „boom“. I to onaj pozitivni.

Pružite priliku tvrtki IDEA4U i uvjerite se da iza ovog teksta stoje stvarni podaci, a naša glavna usluga – ključ u ruke – maksimalno će vas rasteretiti i dozvoliti vam fokus na bitne trenutke u poslovanju vašeg poduzeća. Pozovite nas na brzinsku poslovnu kavu ovdje.

Category: Organizacija evenata September 14, 2018 13:33
Share This Article
Related posts

NAJAM opreme - već od 49 €