search

Uhvatite čitatelja na 2min – vaš je kupac

Koliko vam se puta dogodilo da hodate trgovinom i dijete vas potegne za ruku jer je vidjelo najukusniju čokoladicu koja se vrti na svakom programu gdje su crtići? Ili još bolje, koliko puta se vaša draga zaustavila ispred trgovine koja prodaje žensku obuću pa vam je zbog toga „pobjegao“ tramvaj? Nisu „krivi“ ni dijete ni draga nego oni koji prave takve reklame. Makar djetetu i ne kupili čokoladicu, ili dragoj ne poklonili nove štikle, efekt reklame je postignut.

A picture is worth a thousand words. An interface is worth a thousand pictures.

Studije su dokazale da je potrebno tek tri sekunde da se ostvari „wow“ efekt potencijalnog kupca, a razgledavanje do dvije minute već vodi do kupovine. Upravo zbog toga, tvrtka IDEA4U bavi se kreiranjem inovativnih metoda privlačenja kupaca jer, koliko god vaš proizvod bio dobar i cijena mu bila prihvatljiva, bez dodatnog „označavanja“ neće se prodavati u mjeri kojoj bi mogao.

Once the product’s task is known, design the interface first; then implement to the interface design.

Neovisno o tome da li ste shopping centar, proizvođač ili distributer, u svom portfelju imamo niz proizvoda kojima unaprjeđujemo prodaju, a trošak je minimalan. Odnosno bolje rečeno, zanemariv u odnosu na napore vaših konkurenata, ali i na efekt koji može donijeti.

Već prilikom prvog pilot projekta uvjeriti ćemo vas da vaš proizvod može još bolje i ono najvažnije, za nas je svaki naš klijent jednako velik. Upravo iz tog razloga, za svakoga kreiramo individualno rješenje, a s obzirom da imamo ideju i za vas, šteta je ne pružiti nam jednu priliku. A prilika je ovdje.

Category: Unaprjeđenje prodaje August 26, 2018 13:59
Share This Article
Related posts

NAJAM opreme - već od 49 €