search

Web stranica – standard današnjice

Dok čitate ovaj tekst, pokušajte se prisjetiti kada ste zadnji put u ruke uzeli dnevne novine. Ako je to bilo danas, pokušajte se sjetiti kada je to bilo prije toga. Taman da ste jedan od onih koji još uvijek ima pretplatu na neke dnevne novine, svratite do obližnjeg kafića i promotrite koliko ljudi čini to, a koliko gleda u svoje mobitele, tablete ili laptope. Upravo taj trend koji je obuhvatio sve dobne skupine stvara nužnost postojanja web stranice za svako poduzeće.

A picture is worth a thousand words. An interface is worth a thousand pictures.

Iako mnoge tvrtke ne prihvaćaju to kao realnost, tome u prilog idu i najbanalnije činjenice. Primjerice, koliko puta ste primjetili neki snažan brend u novinama, a koliko vam je (samo danas) puta iskočio na online naslovnici dnevnih novina ili na Facebooku? Da se ne mučite, brojke su uvelike na strani online oglašavanja, a neki od glavnih razloga tome su mjerljivost rezultata i brža konverzija.

Once the product’s task is known, design the interface first; then implement to the interface design.

Dok kod tiskanih medija ne može biti sigurni da li je vaš oglas vidjelo 1182 osobe, na internetu možete, i uz to, možete učiniti da konverzijom na vašu web stranicu osoba odmah kupi vaš proizvod. Upravo iz tog razloga, ako ste u kategoriji onih koji nemaju vlastiti web, IDEA4U predlaže priliku za sastanak na kojem ćemo vam ponuditi nekoliko rješenja i ne bojte se – web stranica se može izraditi za svaki budžet, to vam mi garantiramo.

Rado ćemo vam izraditi i „live“ prijedlog, a to će vam odmah promijeniti percepciju postojanja na internetu.  Mi imamo ideju za vaš web, a najmanje što možemo dobiti zauzvrat je mail kojeg možete poslati ovdje.

Category: Web September 4, 2018 13:55
Share This Article
Related posts

NAJAM opreme - već od 49 €