search

Najčešće nas pitaju

Ukoliko nam date osnovne informacije poput kvadrature, slike proizvoda koje želite izložiti i loga, vaš vizual može biti gotov u jednom danu.

Za sve (potencijalne) partnere ova usluga je besplatna (sve dok ne vidimo da testirate naše crtačke sposobnosti).

Iako imamo, kao i svi, situacije koje rješavamo preko noći, preferiramo prvi kontakt barem dva tjedna prije početka samog izlaganja. Razlog: kvalitetnija izvedba, kreativnije rješenje i više mogućnosti vizualizacije.

Vršimo ih gdje god je vama potrebno – na svim kontinentima.

Naravno. U tom slučaju izvršiti ćemo vam gratis prvu montažu i pokazati kako se navedeno radi.

Za izradu prijedloga web stranice samo djelatnost, logo i vremenski rok u kojem vam stranica treba biti gotova.

Naravno. Za vas možemo izraditi i voditi poslovne profile na svim društvenim mrežama.

Ne brinite. U našem teamu imamo vrhunske fotografe, snimatelje i majstore animacije. Kompletan materijal ostavljamo vama za daljnju distribuciju.

Za nas je dovoljno samo da imate proizvod, a za ništa drugo ne trebate brinuti. Od izrade vizuala, prezentacije pa sve do plasmana u trgovine – kompletna usluga je na našoj strani. I ne brinite, nećemo vam ponuditi samo jednu ideju.

Ideja je ono otkuda smo i krenuli i to je ono što drugima rado dajemo. Od ideje do realizacije – za vaš team pripremiti ćemo provod kojeg ćete dugo prepričavati.

Što se tiče konferencija i drugih evenata, nismo limitirani nikakvim brojkama posjetitelja. Samo nam javite lokaciju i datum – sve ostalo ćemo mi odraditi za vas.

Niste pronašli odgovor?

Ne ustručavajte se pitati sve što vas zanima. Osim što nema glupih pitanja, naš zadatak i je pružiti vam pravi odgovor u što kraćem vremenu.