search

Organizacija evenata

Zašto preporučamo korporativne evente?

Koliko god studentski ili srednjoškolski izlasci omogućili poznanstava, još više to čine poslovni domjenci, kongresi ili konferencije. Zašto? Upoznajete poslovne ljude istih ili sličnih pogleda, maknete se iz ureda ali i odradite konkretne poslove.

Većini poslovnih ljudi drago je biti pozvano na događanje koje organizira neka druga tvrtka ili institucija jer tamo mogu susresti svoje istomišljenike i uz pokoju čašicu razgovora doznati delikatne situacije iz svoje okoline ali i susresti trendove koji dolaze.

Na kraju svakog tog eventa s kolegama prokomentirate kako je bilo zanimljivo, tko se (nije) pojavio i zašto trebate poraditi na određenim segmentima. U narednim mjesecima opet spomenete taj event zbog neke druge situacije, a što je ustvari posrijedi? Kvalitetan marketing organizatora tog eventa jer vi, a i mnogi drugi tadašnji sudionici, svako malo spomenete naziv tog poduzeća.

Bilo da se radi o domjenku, konferenciji, kućnom sajmu, predstavljanju proizvoda ili team bulidingu, sve navedeno možemo odraditi za vas – na najvišoj mogućoj razini.

Pošaljite nam upit

Što obuhvaća ova naša usluga?

Organizacija po principu ključ u ruke

Sve što trebate imati je želja za organizacijom nečega. Sve ostalo prepustite nama. Za vas ćemo raspisati plan, izraditi troškovnik i organizirati kompletan event.

Organizacija koncerta

Htjeli biste na domjenak pozvati neko poznato lice ali nemate vremena time se baviti? Ponuditi ćemo vam nekoliko lica sa estrade koja će zasigurno upotpuniti vaš event.

Opremanje događanja

Imate prostor i zamisao što napraviti ali ne znate kako? Upravo iz tog razloga, IDEA4U je tu za vas. Ukomponirati ćemo dah modernog, poslovnog i toplog „domaćinstva“.

Nezaboravan team building

Hoćete svoje kolege odvući od svakodnevnice i priuštiti im nezaboravan provod? Za vas ćemo napraviti spoj opuštenog, poslovnog i ispunjenog druženja kojeg će se svi rado sjećati.

Izrada unikatnih poklona

Za vaše sudionike želite pripremiti nešto posebno po čem će vas se sjećati? Slobodno nam se obratite jer ćemo za njih pripremiti jedinstven poklon koji nisu nigdje, osim kod vas, vidjeli.

Poslovni put

Bez problema, u bilo kojem dijelu svijeta, možemo organizirati kvalitetan i povoljan obilazak, ali i rezervaciju poslovnih prostora sa svom opremom za prezentaciju vašeg poduzeća potencijalnim partnerima.

IDEA4U Imamo ideju kako organizirati event za vas. Kontaktirajte nas odmah!
NAJAM opreme - već od 49 €