search

Unaprjeđenje prodaje

Zašto uživamo u prezentaciji svakog proizvoda?

Sa svih strana zasuti smo s hrpom proizvoda koji sami imaju ogromnu konkurenciju i u cjenovnom i u kvalitativnom pogledu. Kako se onda u toj masi istaknuti i kako znate upravo za te proizvode? Jedan je odgovor točan – konstantno ulaganje u unaprjeđenje prodaje.

Nije mudrost da u 21. stoljeću proizvod ne prodaje sebe samog zbog svoje kvalitete i imena. Ustvari, kvaliteta proizvoda je danas čak i manje bitna. Velike korporacije ulažu milijarde u marketing ali ponajviše u unaprjeđenje prodaje i oglašavanje koje pogađa masu.

Nakon čitanja ovog teksta, drugi put kad uđete u trgovinu pokušajte promotriti police na kojima se nalaze najpoznatiji svjetski brendovi. Vidjeti ćete da su dupkom pune, a uz njih se nalazi i dodatna „signalizacija“.

Mi se ne bavimo punjenjem polica, ali imamo proizvode i ideju kojom možete unaprijediti vašu prodaju i ostvariti izvrsne rezultate u kratkom vremenu. Opet jedan IDEA4U izazov – mi dobijemo priliku, a vi garanciju da nadoknađujemo trošak ako ne vidite rezultate.

Pošaljite nam upit

Što obuhvaća ova naša usluga?

Kreiranje jedinstvenog rješenja za promociju

Kopirati konkurenciju je uvijek jednostavno, ali biti onaj kojeg kopiraju, malo teže. Mi smo tu da za vas kreiramo unikatnu ideju koja će napraviti rezultat.

Pozicioniranje na target tržište

Osmišljen način promocije ali gdje ju je najbolje plasirati da ne uprskamo limitiran budžet? Dajte nam priliku, a mi ćemo odraditi sve ostalo (mjesto, izrada, plasman).

Interaktivna prezentacija

Hoćete testirati tržište slanjem prezentacije o vašem novom proizvodu ali ne znate kako? Majstori smo za prezentacije, a vidjet ćete to i po prvim odgovorima potencijalnih klijenata.

Promotivni materijali

Svaki kupac voli dobiti nešto dodatno za svoj novac pa makar i neki mali poklon. Mi znamo koji poklon treba vašim kupcima i možemo odraditi sve. Od nabave do plasmana.

Kompletan brending proizvoda

Imate proizvod za koji ste sigurni da će naći svoje kupce, ali ne znate kako ga brendirati? Ne brinite, dovoljno nam je par natuknica da stvorimo „senzacionalan“ proizvod.

Tisak

Uz svaku promociju gotovo uvijek dolaze i „prateći“ tiskani materijal. Da se vi ne mučite time, mi vam možemo sve odraditi. Po najpovoljnijim cijenama na tržištu.

IDEA4U Imamo ideju kako prodati vaš proizvod još bolje. Kontaktirajte nas odmah!
NAJAM opreme - već od 49 €