search

Sajmovi i izgradnja štandova

Zašto preporučamo sajmove i izlaganja?

U današnja vremena, kada je virtualno postalo uobičajeno, a poslovni sastanci i kave pomalo „zastarjelo“, „opipljiva“ izlaganja su nešto što poslu vraća „stari sjaj“. I dodatnu zaradu, naravno.

Kako objašnjavamo ovaj fenomen? Ekipa iz IDEA4U kaže – vrlo jednostavno. Gotovo sve branše susreću se sa trendom zasićenog tržišta, a kako bi se istaknuli u moru promotivnih aktivnosti, najbolje se osloniti na dobri stari fizički kontakt.

Naime, izlaganja na sajmovima, konferencijama, kongresima i drugim okupljalištima veće mase nudi mogućnost stvarnog upoznavanja, neobaveznu komunikaciju, pokoju dobru šalu i ono najvažnije – bržu realizaciju posla.

Dok se drugi oslanjaju na dopisivanje sa info mailovima, okušajte se u provjerenom načinu ostvarivanja posla i pružite priliku IDEA4U teamu da vam to dokaže. A bit ćemo toliko slobodni i ponuditi povrat sredstava ukoliko ne bude efekta. Dovoljno izazovno, zar ne?

Pošaljite nam upit

Što obuhvaća ova naša usluga?

Vizualizaciju izložbenog prostora/štanda

Ne znate kako biste opremili štand i imate samo kvadraturu? Ne brinite, ponuditi ćemo vam nekoliko neodoljivih opcija.

Kompletno uređenje izložbenog prostora

Stolci, fotelje, TV, ozvučenje, tableti, hostese… Ne zamarajte se dodatnom organizacijom nego nam samo recite što vam sve treba. I mi ćemo to srediti.

Montažu/demontažu/skladištenje

Ne morate brinuti da li će sve biti spremno jer dovoljno nam je samo informacija o početku izlaganja. Sve ostalo prepustite nama.

Izradu web stranice za potrebu samog izlaganja

Hoćete voditi anketu ili imati posebnu stranicu samo za navedeno izlaganje? Nikakav problem. Na tabletima će vas dočekati sve spremno.

Print

Pokraj svih obaveza koje imate, ne trebate se još brinuti za promotivne materijale koje ćete imati na štandu. Mi možemo odraditi sve umjesto vas.

Savjetovanje

Prvi put izlažete na nekom sajmu? Ili imate zamisao predstaviti novi proizvod? Besplatno ćemo vam pružiti najiskrenije savjete jer vaš uspjeh je naš zadatak.

IDEA4U Imamo ideju kako izgraditi štand za vašu cijenjenu tvrtku. Kontaktirajte nas odmah!
NAJAM opreme - već od 49 €