search

Teambuilding – važan kotač u napretku tvrtke

Svrha poslovanja leži u ostvarivanju profita i planskog, konstantnog rasta. I dok mnogi vlasnici tvrtki i njihovi direktori vrijeme provode analizirajući mnogobrojne podatke, uspoređuju marže, planiraju otvaranje novih poslovnica, samo oni najuspješniji planiraju što „učiniti“ sa svojim zaposlenicima. Štoviše, ne odnose se prema njima kao zaposlenicima nego kao prema „prijateljima tvrtke“. Takav zdrav odnos najbrži je okidač progresivnog rasta jer zadovoljan djelatnik i sretan čovjek ostvariti će rezultate daleko iznad ljudi koji „samo“ odrađuju svoj posao.

A picture is worth a thousand words. An interface is worth a thousand pictures.

S tim u vezi, teambuilding na tvrku utječe poput rakete – donosi takve rezultate kakve nitko nije očekivao i ono najvažnije, povezuje ljude, stvara koheziju i djeluje poput najboljih priprema za ekipu koja se sprema za lov na titulu svjetskog prvaka. U svojim nogama (i rukama) imamo veliki broj organiziranih team bulidinga i drage volje ćemo vašem kolektivu pripremiti druženje kojeg ćete se svi rado sjećati i koje će povezati vaše ljude još bolje.

Once the product’s task is known, design the interface first; then implement to the interface design.

Team IDEA4U čeka na vašu priliku, a od nje je dijeli samo jedan upit kojeg možete poslati ovdje. I vjerujte, dati ćemo sve od sebe da navedeni događaj bude odrađen na najvišoj mogućoj razini, a analizom vašeg postojećeg kadra, ponuditi ćemo vam nekoliko opcija kojima nećete moći odoljeti.

Organizacija evenata naša je strast, a kreiranje teambuildinga izazov kojem se uvijek posvetimo kao da smo mi dio vaše tvrtke. Jer, tako se zaista osjećamo nakon prve prilike koju dobijemo. I, smatramo da je to jedini način za uspjeh na obostrano zadovoljstvo.

Category: Organizacija evenata August 21, 2018 14:00
Share This Article
Related posts

NAJAM opreme - već od 49 €